madball

Naposledy aktivní:30. 10. 2017 Zhlédnutí profilu: 7.518
Profil založen:30. 08. 2009 Příspěvků:50 / 2.987
Poslední změna: 23. 11. 2014 Fotografií:0
03. 03. 2010madball

na ty já koukat nesmím

celkem hodně jsem zvědavej na tvou změnu v tréninku, už se nemůžu dočkat, doufám, že pojedeš víc silověji, protože by mě zajímalo, co se v tobě skrývá. ale to samo záleží už jen a jen na tobě.

03. 03. 2010madball
Po - basket

Út - volno

St - posilka

Veslo

Dřep: 3Z + 7x5x140 (akorát, bez hrocení)

Lýtka: 2Z + asi 5x5x40 (váhu nechám asi delší dobu)

Shyby: asi 6x6 (cvik, kterej mě nebaví, protože mi nejde, někdy na něj budu muset zaměřit nějakej cyklusek)

Ramena na stroji: 2Z 5-7x5-8x55 (nějak jsem dneska doplňky moc neřešil, takže všechno až na dřepy...

Spodní kladka: up to 5x115 (slušnej cheating, ale bralo, tak proč ne...)

Břicho

Nějakej lehčí strečink

Včera a dneska zas horší jídlo a spánek, takže jsem to nechtěl hrotit, hlavně odcvičit slušně dřepy, což šlo v pohodě, takže spokojenost. Draper má pravdu, bývá tam v poslední době ňák moc lidí.

28. 02. 2010madball
So - volno

Ne - posilka

Veslo

MT: 2Z + 5x6x140 (nic extra, ale dalo se, na to, že v nohách a zádech byla ještě lehká svalovka a trochu míň síly)

BP: 2Z + 5x6x100 (konečně už to bylo rozumný, dám ještě jeden trenál na ujištění, a pak bude přidávání)

Bic s EZ: 1Z + 1x5x40 + 4x4+1x40 (4+1 znamená poslední opáčko cheating jako prase

FT s EZ: 1Z + snad 5x5(až6)x40 (nějak jsem se nemohl srovnat, připadalo mi, že je pravá strana těžší než levá a v tricech byla ještě lehká svalovka, pak jsem se akorát naštval, takže na houby)

Břicho

Přemístění: up to 5x70 (technika mi strašně lítá a nejde, možná budu muset vyzkoušet čelní dřepy, abych si činku dokázal na ramenech nějak srovnat, snad do měsíce nějak tu techniku zvládnu)

Odfláklej strečink.

Trenál ze začátku šel, z BP jsem měl po dlouhé době i radost, ale pak me naštval ten fr. tlak. Asi těch 40kg na ruce nechám nějakou delší dobu, aby se to srovnalo...

Při příchodu v posilce Draper, při odchodu začal ničit veslo a to jsem v posilce mohl být tak asi 120min.

28. 02. 2010madball

radši ani nechci vědět, kolik tam má, jinak bych se asi musel střelit do hlavy

28. 02. 2010madball

možná si ve škole jen nedával pozor, protože arginin a histidin jsou tzv. semiesenciální aminokyseliny, tzn. esenciální pouze pro děti, pro dospělého člověka je jich jen 8 a to: valin, leucin, isoleucin, fenylalanin, tryptofan, threonin, methionin a lysin

28. 02. 2010madball

vážit se každej den, nemá smysl, protože je to poměrně nepřesný, stačí jednou týdně, ideálně ráno, jak se probudíš. celej týden sleduj, co jíš a podle přírustku nebo úbytku na váze si hraj se sachrama.

65g živočišných bílkovin je na něco přes 80kg opravdu málo, takže to by chtělo učitě zvednout na těch 1,5g/1kg tzn. 120-130g (mléčné produkty, bílky, kvalitní maso). problém rostlinných bílkovin je ten, že neobsahují všechny AK, tím pádem se jejich využitelnost snižuje na nejslabší článek řetězce. krom toho 8 AK si tělo nedokáže vyrobit samo.

tak hodně zdaru a sorry za spamování v logu

27. 02. 2010madball

1. pokud chce člověk přibírat, tak vyšší gi není na škodu a v určitých situacích výhodou

2. pří výrobě se doporučuje míchat žitnou mouku s pšeničnou v poměru 4:1, ale v praxi to bývá asi 1:1 a o tom, že by to bylo lepší, si rozhodně nedělám iluze (protože těsto jinak nekyne...)

27. 02. 2010madball

a v čem je tedy dle tebe hlavní problém pšeničné mouky?

a kolik si myslíš, že je žitné mouky v žitném chlebě, který si koupíš?

27. 02. 2010madball

u profi kulturistů je už skoro všechno úplně jinak

27. 02. 2010madball

je tam napsaný až, to neznamená, že každej, ale zaleží to na více věcech rozptyl bývá uváděn (4-6g)-10g/1kg

a taky nikde nepíšu o tom, že je to doporučený pro běžnýho cvičence...

jako extrémní známej příklad teda uvedu Phelpse

27. 02. 2010madball

nebudu si tipovat, co máš za tělesný typ , ale pro sportovce se OPRAVDU doporučuje až 10g/1kg, měl bys si něco přečíst, než tady začneš něco tvrdit...

nebudu se hádat, takže se zeptám, jaký problém je mouka?

sry za spamovaní v logu

27. 02. 2010madball

bílé pečivo zcela učitě není problém, kvůli mouce (pokud třeba nemáš alergii na lepek), ale spíš kvůli přidávání tuku nebo másla do těsta při výrobě.

nevím, jak kdo přidává do těsta v pizzerii máslo, ale zrovna u pizzy bude rozhodně větší problém v klasickým salámu, sýru, případně potírání korpusu "směskama" s olejem, než v samotným těstu...

27. 02. 2010madball

nechci ti do toho kecat, ale 1,7g/1kg v je pro běžného cvičence, kterej nic nesype naprosto ideální...pokud se teda bavíme o bílkovinách živočišného původu.

sacharidy si to chce hlídat a zjistit, jaký množství je pro danýho jedince ideální a záleží to na více věcech. u sportovců se doporučuje klidně 6-10g/1kg, ale věřím, že někomu může stačit i méně.

u tuků by to mělo být tak 0,8-1g/1kg a max. třetina živočišného původu. rostlinný tuky jsou důležitý pro rozputnost některých vitamínů (ADEK).

ale tohle jsou standartní doporučení, který si každej může najít někde na netu

26. 02. 2010madball
Čt - basket

Pá - posilka

Veslo

Dřep: 3Z + X(5-10)x6x135

Lýtka v sedě: 2Z + 5x5x40 (jediný, co dneska bylo těžký)

Shyby: 5x6

Ramena na stroji: 2Z + 5x5x55

Veslo: up to 5x110

Přemístění: up to 5x70 (musím cvičit techniku)

BP: 1x20x70

Břicho

Strečink

Dneska bylo dostatek energie, takže nějaký bonusovky, což se podepsalo na délce, která mohla být tak 130-140min. Jediný co bylo těžký, byly lýtka a u přemístění už taky docházela síla, ale jinak v poho. Celková spokojenost.

123...198199200
zpět
nahoru
Navštivte nás i na Facebooku: FB stránka Ronnie.cz
Supertelo.cz, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 03222543 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2024 Supertelo.cz, s. r. o. • Copyright © 2001-2024 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.