Naposledy aktivní: | 02. 07. 2016 | Zhlédnutí profilu: | 9.318 | |
Profil založen: | 07. 06. 2003 | Příspěvků: | 510 / 4 | |
Poslední změna: | 17. 05. 2015 | Fotografií: | 0 |
Zadruhý je potřeba pochopit informace,které vysvětlují cosi o technologii výroby.Dneska je trh přesycenej magickými slůvky ULTRAFILTRÁT,HYDROLYZÁT a tak podobně,a jenom málokdo se zajímá podrobněji o to,co je v tom za rozdíl.Úplně největší mystifikace potom vzniká u syrovátky.
Takže určitě jde poznat dobrej přípravek,pokud se trochu hlouběji informuješ.Ale hlavně,jak už jsem řekl,pokud přípravek obsahuje to,co píše na obalu.Český firmy s tim tolik potíží nemají,protože jsou paradoxně kontrolovaný víc,než leckdy věhlasný dovozový firmy,kterým se ale v někdy v něvědomosti dává přednost.Prostě chceme bejt někdy světovější,než svět.
někdo by se vůbec nedozvěděl,že je to dneska v cvičení běžná věc,někdo by se k tomu dostal možná později-což taky neni na škodu.A někdo si zase jenom rozšíří nějaký vědomosti.I když velice často to tady je spíš pokřivení toho,co už ví,vzhledem k blbostem,který se tady často v týhle souvislosti objevují.
Až na pár vyjímek tady ale každej kecá,když se snaží tvrdit něco jako..."kluk dva roky poctivě cvičí a potom...dobře všichni víte,že dneska se ti pitomečci shánějí nejdřív po bobcích a až potom po nějaký posilovně,podle toho taky vypadají
ty údaje z tabulek nebývají vždycky úplně směrodatný,protože se velmi často liší.Červený masa mají každopádně,i když se jedná o libový,dost tuku.Dávám ho ale i v dietě,protože mimo nesmírně kvalitních bílkovin,obsahuje ATP(adenosintriphosfát),který se zásadně podílí na rozvoji pohybovýho aparátu.Dělá přesně to,čemu dávní předkové říkali "síla v mase".V souvislosti s drůbežím tenhle termín asi neuslyšíš.U řady kulturistů bejvalo zvykem konzumovat ho v dietě i syrový,v podobě tataráku.Při pravidelný konzumaci se ta síla z masa" opravdu projeví.To je v dietě sampozřejmě příjemný.Nechci říct,že by jsi v dietě zesílela,ale spíš to,že to slábnutí,může bejt pozvolnější.