Freimen

Naposledy aktivní:16. 01. 2023 Zhlédnutí profilu: 62.983
Profil založen:29. 03. 2004 Příspěvků:2.338 / 2.035
Poslední změna: 18. 01. 2014 Fotografií:49
18. 09. 2019Freimen
Ahoj, úplně v pohodě, takovýhle systém určitě dává smysl ;-) Ať Ti trénink pěkně šlape :) 
magazín zobrazit celou diskusi

Hodnotit diskusní příspěvky mohou jen přihlášení uživatelé. Hodnocení jsou pro přihlášené uživatele veřejná (tzn. přihlášení čtenáři vidí, kdo jak hodnotil).

0
0
03. 05. 2019Freimen
Paráda, držím palce!
magazín zobrazit celou diskusi

Hodnotit diskusní příspěvky mohou jen přihlášení uživatelé. Hodnocení jsou pro přihlášené uživatele veřejná (tzn. přihlášení čtenáři vidí, kdo jak hodnotil).

2
0
23. 10. 2018Freimen
Moc Ti děkuju, s Mílou si na tom dáváme hodně záležet a tohle samozřejmě moc potěší, děkuju
magazín zobrazit celou diskusi

Hodnotit diskusní příspěvky mohou jen přihlášení uživatelé. Hodnocení jsou pro přihlášené uživatele veřejná (tzn. přihlášení čtenáři vidí, kdo jak hodnotil).

0
0
15. 09. 2018Freimen
Díky za super reportáž ! Jsem moc zvědavý, jak to letos dopadne
magazín zobrazit celou diskusi

Hodnotit diskusní příspěvky mohou jen přihlášení uživatelé. Hodnocení jsou pro přihlášené uživatele veřejná (tzn. přihlášení čtenáři vidí, kdo jak hodnotil).

1
0
20. 12. 2017Freimen
Ahoj Patto, řešil bych to tak, že bych se s váhami vrátil na úroveň 2. týdne a navyšoval pak znovu, ale zejména na těch problémových cvicích pomaleji. Tzn. např. místo 5 kg přidávat jen 2 kg atd. Jsem rád, že Ti jinak rozpis pěkně šlape, ať se daří.
magazín zobrazit celou diskusi

Hodnotit diskusní příspěvky mohou jen přihlášení uživatelé. Hodnocení jsou pro přihlášené uživatele veřejná (tzn. přihlášení čtenáři vidí, kdo jak hodnotil).

0
0
10. 09. 2017Freimen
Ahoj, pokud jsi zdravý, 100 kg vážící chlap na pravidelném silovém tréninku, započítej samozřejmě všechny bílkoviny z živočišných zdrojů. To že si dáš 250 - 300 g hovězí steak k obědu samozřejmě neznamená, že tělo vstřebá jen 30-40 g, to je mýtus :) Samozřejmě je to individuální, ale zejména v den po tréninku bude ta využitelnost při tomhle množství bílkovin z masa stále někde kolem 90 % Využitelnost s rostoucím jednorázovým množstvím klesá daleko více třeba u vajec a je to u všech zdrojů bílkovin jiné, ale v tomhle případě pokud jsi na to zvyklý a dobře to trávíš, tak bez obav a pořádně si ten steak vychutej :) 
magazín zobrazit celou diskusi

Hodnotit diskusní příspěvky mohou jen přihlášení uživatelé. Hodnocení jsou pro přihlášené uživatele veřejná (tzn. přihlášení čtenáři vidí, kdo jak hodnotil).

1
0
17. 09. 2016Freimen
Myslím si, že se nejednalo o hysterické výlevy, ale o naivní a citově zabarvená přání skalních fanoušků, kteří jsme vyrůstali s plakátem Kevina Levrona na zdi v pokojíčku. Pro mě byl jeho návrat impulsem, abychom poprvé od prvního vítězství Phila Heata opět sledoval dění před Olympií apod.

Zároveň musím trošku smutně přiznat, že zklamaný jsem. Jak tu psal trefně někdo včera - bál jsem se, že to bude i horší, ale tajně jsem doufal, že přijde daleko lepší. Poprvé jsem se začal bát cca přes 2 týdny, kdy zveřejnil video, kde dal se 120 kg asi 7 dřepů a pak ukazoval nohy přes tepláky (doteď nechápu smysl toho videa), podruhé včera, když se na tiskovce otočil zády. V ten moment bylo jasné, že to nebude boj o umístění, ale o jeho důstojný comeback...Osobně si myslím, že to Kevin trochu podcenil vzhledem k jeho věku. Kdyby byl rok 2003, tak by se v takovémhle čase stihl nachystat, ale ani on jako jeden z nejlépe geneticky nadaných kulturistů historie času neutekl a stejné kousky (rychlé transformace), které šly dělat ve 30, prostě už nejdou dělat v 50 letech.

V každém případě mám radost, že jsem ho viděl na pódiu a v plném tréninku i plném zdraví, byla to troška nostalgie a spousta vzpomínek na dobu, kdy jsem tenhle sport začal dělat a mít rád

magazín zobrazit celou diskusi

Hodnotit diskusní příspěvky mohou jen přihlášení uživatelé. Hodnocení jsou pro přihlášené uživatele veřejná (tzn. přihlášení čtenáři vidí, kdo jak hodnotil).

3
0
07. 09. 2016Freimen
Vzhledem k tomu, že jari říkal, že bude v TOP6, tak si nedovedu představit, že by tomu bylo jinak. Co řekne Igor Kopček a jari, tak to bývá :-)
magazín zobrazit celou diskusi

Hodnotit diskusní příspěvky mohou jen přihlášení uživatelé. Hodnocení jsou pro přihlášené uživatele veřejná (tzn. přihlášení čtenáři vidí, kdo jak hodnotil).

1
1
29. 08. 2016Freimen
Paráda, moc díky jari za skvělé shrnutí, jsem jak na trní :-) , nesmírně se těším a denně sleduji jeho IG, FB apod. Tak uvidíme!
magazín zobrazit celou diskusi

Hodnotit diskusní příspěvky mohou jen přihlášení uživatelé. Hodnocení jsou pro přihlášené uživatele veřejná (tzn. přihlášení čtenáři vidí, kdo jak hodnotil).

0
0
05. 08. 2016Freimen
Perfektní článek, Romane, to si pečlivě uložím a nasdílím :) Bohužel to stejné se děje i ve výživě - všechna ta móda gluten free, paleo apod.
magazín zobrazit celou diskusi

Hodnotit diskusní příspěvky mohou jen přihlášení uživatelé. Hodnocení jsou pro přihlášené uživatele veřejná (tzn. přihlášení čtenáři vidí, kdo jak hodnotil).

0
0
13. 10. 2015Freimen
Ahoj, sorry, tehdy jsem si toho nevšiml a teď večer jsem si říkal, že už to asi nebude relevantní, tak jsem reagoval jen na poslední dotaz z září :) 

Z toho, co píšeš, mi pro Tebe jako čistě objemový trénink přijde nejvhodnější kulturistický těžko-lehký split a nebo případně Bear Routine, pro který najdeš rozpis tady na stránkách. Oba tréninky Tvé požadavky dobře splňují.

magazín zobrazit celou diskusi

Hodnotit diskusní příspěvky mohou jen přihlášení uživatelé. Hodnocení jsou pro přihlášené uživatele veřejná (tzn. přihlášení čtenáři vidí, kdo jak hodnotil).

0
0
13. 10. 2015Freimen
Díky, moc si toho vážím a jsem rád, že se Vám trénink líbí. Můžete to cvičit klidně i 3 měsíce, ale bude samozřejmě nutné tam strategicky zhoršit o něco ty váhy a navyšovat znovu, příp. je možné zařadit i alternativy některých cviků pro pokročilejší sportovce, které jsou uvedeny v článku, případně další.
magazín zobrazit celou diskusi

Hodnotit diskusní příspěvky mohou jen přihlášení uživatelé. Hodnocení jsou pro přihlášené uživatele veřejná (tzn. přihlášení čtenáři vidí, kdo jak hodnotil).

0
0
03. 09. 2015Freimen
Ahoj, na ose je 252 kg (240 kg v kotoučích), patří to k této fotografii http://kulturistika.ronnie.cz/php/i_img.php?gal=22686_55 ze sobotního tréninku zad Milana Š a Milana O., je to napsané i ve článku. Fotka se 170 kg na dřepu je z pátečního tréninku nohou Milana O., který osa přežila, jen neúnosně pružila v dolní pozici dřepu, proto nešlo kvůli bezpečnosti přidat více. Tato osa je tuším kwk, vážila 12 kg a měla dle provozního Zdeňka nosnost 220 kg, přičemž s ní běžně místní cvičili tahy se 240 kg. Je pravda, že sérii před tím s 212 kg v pohodě zvládla, další 2 přidané dvacítky a býčí tahy kluků ale už ne :) 
magazín zobrazit celou diskusi

Hodnotit diskusní příspěvky mohou jen přihlášení uživatelé. Hodnocení jsou pro přihlášené uživatele veřejná (tzn. přihlášení čtenáři vidí, kdo jak hodnotil).

1
1
30. 05. 2015Freimen
Příspěvek obdržel příliš mnoho negativních hodnocení od ostatních čtenářů, administrátor však zrušil jeho automatické skrytí.
Petr přešel z Extrifitu na Prom-in. (v rámci suplementů i oddílů SKFČR)
magazín zobrazit celou diskusi

Hodnotit diskusní příspěvky mohou jen přihlášení uživatelé. Hodnocení jsou pro přihlášené uživatele veřejná (tzn. přihlášení čtenáři vidí, kdo jak hodnotil).

2
5
30. 05. 2015Freimen
Proč bych svůj koment mazal, Dominiku :D ? Byla to sranda a čekal bych, že při tom májovém počasí se někdo maximálně zasměje a to udělal jen seazer :-) Petr je moc fajn kluk, fandím mu a na rozdíl od Tebe jedná s ostatními jako rovný chlap :) Zato na Tebe je spoleh, že nepochopíš srandu a neopomeneš jedinou šanci mi vrátit to, jak jsem loni napsal, že se mi nelíbí Tvé chování, nepravdy a Tvé označování ostatních dorostenců za ovce loni po závodech, že ;-) ? Měj se hezky a běž si dát raději pivo, už Ti ten kasein leze na budku :-)
magazín zobrazit celou diskusi

Hodnotit diskusní příspěvky mohou jen přihlášení uživatelé. Hodnocení jsou pro přihlášené uživatele veřejná (tzn. přihlášení čtenáři vidí, kdo jak hodnotil).

2
2

123...154155156
Navštivte nás i na Facebooku: FB stránka Ronnie.cz
Supertelo.cz, s. r. o. • Svahová 1537/2, 101 00 Praha 10 - Vršovice • IČ: 03222543 • Kontaktní údajeZásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2010-2023 Supertelo.cz, s. r. o. • Copyright © 2001-2023 Ronnie.cz • Ronnie.cz je registrovaná ochranná známka. • Historie změn
Publikování nebo další šíření obsahu serveru Ronnie.cz je bez písemného souhlasu zakázáno.